חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק ירקות עשיר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק ירקות עשיר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 בצלים קצוצים גס
2 שיני שום מעוכות או קצוצות דק
3 גזרים
3 תפוחי אדמה קטנים או שניים בינוניים
3 קישואים או זוקיני
1 כוס עדשים ירוקים מבוררים ורחוצים
מלח ופלפל לפי הטעם
כף או שתיים אבקת מרק עוף פרווה
2-3 עלי דפנה
2-3 כפות שמן
אופן ההכנה
. מחממים את השמן בסיר גדול ומטגנים בו את הבצל עד שנהייה
שקוף. מוסיפים את השום המעוך.
2. חותכים את כל הירקות לקוביות בגודל 1x1 ס"מ ומוסיפים לבצל
המטוגן. מוסיפים גם את העדשים הירוקים.
3. מוסיפים מים לכיסויי הירקות ואת אבקת המרק ועלי הדפנה.
ומבשלים עד שהירקות כולם רכים.
4. מתקנים תיבול ומוסיפים מים אם צריך.
מגיש: mellow
מקור: פורום מתכונים - bali
שתף את המתכון