הוראות הכנה
מרכיבים
9-10 יחידות כרוב ניצנים
1 גזר קלוף ופרוס
2 חופנים נדיבים שעועית ירוקה
1 עגבנייה חתוכה ל-8 פלחים
½ בצל קצוץ
1 שן שום קצוצה
6-7 גבעולי פטרוזיליה קצוצים
6-7 גבעולי שמיר קצוצים
1 כפית פלפל חריף קצוץ
2 כפיות מלח
1 כף אבקת מרק עוף
1 כף אבקת מרק פטריות
1 כפית חוויאג' למרק
2 כפות שמן זית
אופן ההכנה
בסיר גדול מחממים את השמן. מטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את השום והפלפל החריף ומערבבים היחד. מוסיפים את הגזר. מערבבים. מוסיפים מים כדי שלושת רבעי גובה הסיר. מוסיפים את הכרוב, השעועית והעגבנייה. מוסיפים את אבקות המרק ומערבבים. מוסיפים את המלח, החוויאג', השמיר והפטרוזיליה. מביאים לרתיחה. מכסים ומנמיכים את האש. מבשלים כארבעים דקות.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון