חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק כרובית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק כרובית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
חצי כרובית קטנה חתוכה לחתיכות קטנות ככל האפשר
2 כפות שמן
בצל בינוני
גזר בינוני, מגורר גס
חצי שורש סלרי חתוך לקוביות קטנות
5 כוסות מרק עוף צח מרוכז
2 כפות רסק עגבניות
מלח
פלפל
2 כפות פטרוזיליה קצוצה דק
אופן ההכנה
שמים בקערה את פרחי הכרובית ויוצקים עליהם מים רותחים ומניחים לעמוד.
בינתיים מטגנים בצל בשמן עד לריכוך.
מוסיפים גזר וסלרי ומטגנים עוד כמה דקות.
מוסיפים מרק ורסק.
מתבלים במלח ופלפל, מביאים לרתיחה.
מסננים את הכרובית ומוסיפים לסיר.
מבשלים עוד כחצי שעה ברתיחה קלה.
כדאי לטעום ולבחון התיבול.
מוסיפים פטרוזיליה.
מגיש: ronidh
מקור:
שתף את המתכון