חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק כרובית בנוסח אלפיני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק כרובית בנוסח אלפיני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 ראש כרובית, קצוץ לפלחים
2 תפוחי אדמה קטנים, קלופים וחתוכים לקוביות זעירות
1 בצל קטן קצוץ
2 שיני שום פרוסות
1 כוס גבינת צ'דר מרוסקת
1 כף שמן זית
4 כוסות מרק ירקות (או מרק מאבקה)
1/8 כפית גרד אגוז מוסקט
עירית
מלח (אין צורך באם משתמשים באבקת מרק)
פלפל
קרוטונים
אופן ההכנה
1.בסיר מטגנים את קוביות הבצל בשמן זית על אש גבוהה בינונית במשך כשתי דקות.
2.מוסיפים את השום, תפוחי אדמה, מלח, פלפל מכסים ומטגנים מעט.
3.מוסיפים את פלחי הכרובית, ואת המרק, מביאים לרתיחה ומקטינים אש ל -10 דקות.
4.מעבירים את תכולת סיר המרק לבלנדר עד קבלת מחית.
5.מוסיפים חצי כוס גבינה ומערבלים עוד קצת.
6. מחזירים לסיר לחימום.
7.מגישים בקערת מרק מקושטת במעט אירית ורצוי ליד קרוטונים או בגט
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון