הוראות הכנה
מרכיבים
¼ כרוב בינוני חתוך לרצועות לא ארוכות במיוחד
5-6 עלים יפים וגדולים של חסה חתוכים לרצועות לא ארוכות במיוחד
½ קופסא גרגרי חומוס
3 בצלים ירוקים מופרדים לחלק לבן וחלק ירוק כאשר שני החלקים חתוכים גס
1 גזר קטן חתוך לגפרורים
2 שיני שום קצוצות
1 כף אבקת מרק עוף
2 כפות רוטב סויה
3 כפות שמן זית
1 כפית ממרח קארי
מלח ופלפל
אופן ההכנה
בסיר גדול מחממים את השמן. מטגנים קלות את החלק הלבן של הבצל עד להזהבה קלה ומוסיפים את השום. מטגנים ביחד כדקה נוספת. מוסיפים מים כדי ¾ גובה הסיר ומוסיפים מייד את שאר הירקות ואבקת המרק. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומוסיפים את יתר המרכיבים. מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול על ידי מלח ופלפל. מבשלים מכוסה במשך כעשרים דקות עד עשרים וחמש דקות.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון