חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק כרוב לבן סמיך בנוסח אלזסי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק כרוב לבן סמיך בנוסח אלזסי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 כרוב בינוני חתוך לרצועות
3 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות קטנות
4-5 זנבות הודו מעושנים חתוכים לקוביות או נקניקיות פרוסות
4 שיני שום מעוכים
2 בצלים קצוצים
1/2 כפית פלפל שחור
2 כפות קמח לעיבוי המרק
6 כוסות ציר מרק עוף (או אבקת מרק)
1/2 כוס יין לבן יבש
אופן ההכנה
1.במחבת עם מעט שמן תירס מטגנים את הבצל הקצוץ עד שקיפות מוסיפים את קוביות הבשר
ורצועות הכרוב והתבלינים כאשר רצועות הכרוב מתרככות מעט מעבירים את הכל לסיר בישול גדול.
2. מוסיפים את תפוחי האדמה ו 6 כוסות ציר המרק וחצי כוס היין ומבשלים על אש קטנה כ שעה ומחצה
3. בכוס ממיסים את הקמח במים עד שאין גושים מוסיפים למרק בזירזוף איטי תוך עירבול תמידי עד קבלת מרקם סמיך
4. מגשים חם בצלחות מרק עם באגט טרי ליד
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון