הוראות הכנה
מרכיבים
1 כרוב בינוני חתוך לרצועות
3 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות קטנות
4-5 זנבות הודו מעושנים חתוכים לקוביות או נקניקיות פרוסות
4 שיני שום מעוכים
2 בצלים קצוצים
1/2 כפית פלפל שחור
2 כפות קמח לעיבוי המרק
6 כוסות ציר מרק עוף (או אבקת מרק)
1/2 כוס יין לבן יבש
אופן ההכנה
1.במחבת עם מעט שמן תירס מטגנים את הבצל הקצוץ עד שקיפות מוסיפים את קוביות הבשר
ורצועות הכרוב והתבלינים כאשר רצועות הכרוב מתרככות מעט מעבירים את הכל לסיר בישול גדול.
2. מוסיפים את תפוחי האדמה ו 6 כוסות ציר המרק וחצי כוס היין ומבשלים על אש קטנה כ שעה ומחצה
3. בכוס ממיסים את הקמח במים עד שאין גושים מוסיפים למרק בזירזוף איטי תוך עירבול תמידי עד קבלת מרקם סמיך
4. מגשים חם בצלחות מרק עם באגט טרי ליד
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון