הוראות הכנה
מרכיבים
חצי קילו דלעת ללא קליפה חתוכה לקוביות גדולות
צימוקים צהובים חופן
בצל קצוץ
1 עגבנייה מגורדת
1 כף רסק עגבניות
כף שמן
לימון סחוט
כפית סוכר
מלח + פלפל
כוס וחצי מים
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל לשקוף
מוסיפים את הדלעת
מוסיפים את העגבניות ומטגנים מעט
מלח+פלפל
מוסיפים רסק להסמכה
מכינים לימונדה מהמים סוכר ולימון מוסיפים לסיר
לאחר רתיחה אחת מוסיפים את הקובות לעוד 20 דקות בישול
נ.ב עם המרק הזה אפשרי לעשות גם עם במיה.
בתאבון.....
מגיש:
מקור: משפחתי
שתף את המתכון