חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק מיניסטרונה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק מיניסטרונה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 כוס שעועית לבנה יבשה
1/3 כוס שמן זית משובח
1 בצל קצוץ
2 שיני שום פרוסות דק
50 גר' בשר מעושן חתוך לרצועות
4 כפות עשבי תיבול מעורבים - בזיליקום מרווה מיורן פטרוזיליה טימין
4 עגבניות קלופות וקצוצות דק
1/2 כוס יין אדום יבש
6 כוסות מרק צח או מים
2 גזרים, קלופים וחתוכים לקוביות
2 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות
2 גבעולי סלרי, פרוסים
1 כרישה יפה פרוסה
מלח, פלפל שחור טחון טרי
1 כוס מקרוני קצרים ורחבים, מבושלים
אופן ההכנה
משרים את השעועית בהרבה מים למשך הלילה. מסננים
מחממים בסיר גדול את השמן ומאדים את הבצל והשום כמה דקות.
מוסיפים את הבשר המעושן ועשבי התיבול, ומטגנים כ-3 דקות.
מוסיפים את העגבניות ומערבבים כמה דקות. מוסיפים את היין ומביאים לרתיחה. מניחים לרתוח 2-3 דקות
מוסיפים את השעועית, המרק הצח או המים, מביאים לרתיחה ומבשלים מכוסה כשעה, עד שהשעועית רכה.
מוסיפים את שאר הירקות ומבשלים כ-20 דקות נוספות. ממליחים ומפלפלים מוסיפים את הפסטה המבושלת מערבבים ומגישים חם עם לחם. אפשר להגיש עם כף פסטו.
מגיש: mellow
מקור: בישול איטלקי - ישראל אהרוני-שאול אברון
שתף את המתכון