הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילת לקט איטלקי "10 דקות" של סוגת
8 כוסות מים רותחים
2 עלי דפנה
2 כפות שמן זית
1 בצל בינוני חתוך לקוביות
1 חציל קטן חתוך לקוביות
2 שיני שום כתושות
1 קופסת קוביות עגבניות (כ-800 גרם)
½1 כפיות מלח
1 כף סוכר
½ כפית פלפל שחור
1 כפית אורגנו יבש
אופן ההכנה
מערבבים את תוכן חבילת הלקט האיטלקי בסיר עם המים הרותחים ועלי הדפנה ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש, מכסים חלקית ומבשלים כ-10 דקות. מקפים ומסלקים את עלי הדפנה.
מחממים את שמן הזית במחבת. מקפיצים את הבצל והחציל להזהבה במשך 5-7 דקות. מוסיפים את השום ומקפיצים קלות. מוסיפים את תכולת המחבת לסיר עם האורז והמים. מוסיפים גם את קוביות העגבניות, המלח,הסוכר, הפלפל והאורגנו. מבשלים עוד 10 דקות למיזוג הטעמים.
מגישים חם.
מגיש:
מקור: פיליס גלזר לסוגת
שתף את המתכון