חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק מינסטרונה עם חצילים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק מינסטרונה עם חצילים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילת לקט איטלקי "10 דקות" של סוגת
8 כוסות מים רותחים
2 עלי דפנה
2 כפות שמן זית
1 בצל בינוני חתוך לקוביות
1 חציל קטן חתוך לקוביות
2 שיני שום כתושות
1 קופסת קוביות עגבניות (כ-800 גרם)
½1 כפיות מלח
1 כף סוכר
½ כפית פלפל שחור
1 כפית אורגנו יבש
אופן ההכנה
מערבבים את תוכן חבילת הלקט האיטלקי בסיר עם המים הרותחים ועלי הדפנה ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש, מכסים חלקית ומבשלים כ-10 דקות. מקפים ומסלקים את עלי הדפנה.
מחממים את שמן הזית במחבת. מקפיצים את הבצל והחציל להזהבה במשך 5-7 דקות. מוסיפים את השום ומקפיצים קלות. מוסיפים את תכולת המחבת לסיר עם האורז והמים. מוסיפים גם את קוביות העגבניות, המלח,הסוכר, הפלפל והאורגנו. מבשלים עוד 10 דקות למיזוג הטעמים.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור: פיליס גלזר לסוגת
שתף את המתכון