הוראות הכנה
מרכיבים
מים - 8 כפות של מצקת
1 כף מיסו לבן/אדום (להשיג בחנויות למוצרי המזרח הרחוק)
1 שקית דאשי (10 גרם) אבקת ציר מרק דגים (להשיג בחנויות למוצרי המזרח הרחוק)
1 כף סויה
טופו, פרוס לקוביות
עלי בצל ירוק, פרוס לטבעות
½ גזר מבושל, פרוס
איטריות מבושלות
אצות וואקמה (להשיג בחנויות למוצרי המזרח הרחוק)
אופן ההכנה
1. מרתיחים מים.
2. מוסיפים את כל המצרכים למעט אצות הוואקאמה (מיסו, דאשי, סויה, טופו,בצל ירוק,גזר ואיטריות).
3. מבשלים עוד כ 2 דקות.
4. מורידים מהאש
5. מכניסים את האצות.
הערה: לצורך שימוש נוסף יש לשמור את המרק בנפרד מהטופו, הבצל והאצות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון