הוראות הכנה
מרכיבים
1.2 ק"ג מלון טרי
100 ג' סוכר
300 מ"ל מיץ תפוזים סחוט טרי
50 מ"ל מיץ לימון סחוט טרי
1 כוס פירות יער
עלי נענע
אופן ההכנה
מומלץ לבחור מלון רך במקצת ומתוק.
לקלף את המלון ולנקות מגרעינים.
להכניס למעבד מזון את המלון, הסוכר, מיץ התפוזים ומיץ הלימון. לטחון היטב, ולסנן את המרק.
לקרר היטב.
ההגשה: בכוס מרטיני גדולה יש להניח בתחתית כמה פירות יער, ולמזוג את מרק המלון. לקשט בעלה נענע ולהגיש.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון