הוראות הכנה
מרכיבים
1.5 ליטר מרק עוף (מרק צח) מאבקה
2 כפות עמילן תירס (קורנפלור) מעורבב עם רבע כוס מים קרים
2 ביצים טרופות
2 גבעולי בצל ירוק חתוך
אופן ההכנה
להרתיח את המרק בסיר גדול.
להוסיף בעדינות את תערובת עמילן התירס והמים, תוך כדי ערבוב המרק, עד שהוא נעשה
סמיך.
להנמיך את האש, כך שהמרק ימשיך להתחמם.
להוסיף את הביצים תוך כדי ערבוב. ברגע שכל תערובת הביצים בתוך הסיר, להוריד מהאש.
להגיש עם בצל ירוק קצוץ מעל.
אפשרות נוספת להכנה - מרק עגבניות עם נטיפי ביצה. כל מה שצריך היא פחית עגבניות
מרוסקות (לשים לב שהחתיכות יהיו קטנות דיין - אם לא, לרסק) אותה יש להוסיף למרק
העוף הרותח, ואח"כ להרתיח שוב, להוסיף את תערובת עמילן התירס, ולהמשיך בהתאם
להוראות הנ"ל.
מגיש:
מקור: https://www.sini.co.il
שתף את המתכון