חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק נקניקיות מרגז כבש עם שעועית צהובה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק נקניקיות מרגז כבש עם שעועית צהובה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
10 נקניקיות מרגז כבש פרוסות לטבעות בינוניות
250 גרם שעועית צהובה טרייה פרוסה לטבעות די דקות
1 גזר חתוך לקוביות קטנות
1 בצל ירוק קצוץ דק ומופרד לחלק ירוק וחלק לבן
1 שן שום קצוצה
1 פלפל צ'ילי קטן קצוץ דק
1 כפית אבקת מרק עוף
2 כפות שמן לטיגון
מעט מלח
אופן ההכנה
מחממים את השמן בסיר. מוסיפים את החלק הלבן של הבצל הירוק ומטגנים עד שנהיה שקוף. מוסיפים את הגזר, השעועית, השום והצ'ילי, מערבבים היטב ומכסים במים. מוסיפים את הנקניקיות וממלאים את הסיר כדי שני שלישים גובהו במים. מוסיפים את אבקת המרק ומערבבים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומוסיפים את החלק הירוק של הבצל הירוק. מבשלים כרבע שעה על אש נמוכה. מתקנים תיבול בעזרת מלח.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון