חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק סלק ובשר - קדרת בורשט נוסח הקולחוז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קדרת מרק מן המטבח הרוסי בטעם חמוץ מתוק.
מרק סלק ובשר - קדרת בורשט נוסח הקולחוז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קדרת מרק מן המטבח הרוסי בטעם חמוץ מתוק.
הוראות הכנה
מרכיבים
1.5 ק"ג חזה בקר עם שומן חתוך קוביות
2-3 עצמות מח
3 זנבות הודו מעושנים או 3 קבנוסים חתוכים לטבעות
4 סלקים מגוררים גס
3 גזרים מגוררים גס
3 בצלים שלמים
5 שיני שום קלופות
5 תפוחי אדמה שלמים
כוס רסק עגבניות
מלח, פלפל וסוכר לפי הטעם
חצי כוס מיץ לימון סחוט טרי
כרוב לבן גדול חתוך לרצועות
אופן ההכנה
1.מניחים בסיר עמוק את הבשר, זנבות ההודו, הסלק והגזר. מכסים במים
ומבשלים 10 דקות.
2.מוסיפים את הבצלים, השום, תפוחי האדמה, רסק העגבניות, הסוכר,
המלח, הפלפל, מיץ הלימון ומים כדי כיסוי. מבשלים כשעה.
3.מוסיפים את הכרוב וממשיכים לבשל עוד כשלוש שעות על אש נמוכה.
4.מוציאים את הבצל ותפוא"ד לצלחת הגשה.
5.מגישים את המרק ומקשטים בפטרוזיליה טרייה
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: מכל הבא ליד
שתף את המתכון