הוראות הכנה
מרכיבים
1.5 ק"ג חזה בקר עם שומן חתוך קוביות
2-3 עצמות מח
3 זנבות הודו מעושנים או 3 קבנוסים חתוכים לטבעות
4 סלקים מגוררים גס
3 גזרים מגוררים גס
3 בצלים שלמים
5 שיני שום קלופות
6 תפוחי אדמה שלמים
כוס רסק עגבניות
מלח, פלפל וסוכר לפי הטעם
חצי כוס מיץ לימון סחוט טרי
כרוב לבן גדול חתוך לרצועות
אופן ההכנה
1.בסיר עמוק סוגרים את קוביות הבשר זנבות ההודו ועצמות המח, מוסיפים את הסלק והגזר.
ומבשלים 10 דקות.
2.מעבירים הכל לסיר הבישול האיטי ןמוסיפים את הבצלים, השום, תפוחי האדמה, רסק העגבניות, הסוכר, המלח, הפלפל, מיץ הלימון ומים כדי כיסוי. מבשלים כשעה ומחצה על HIGH
3.מוסיפים את הכרוב וממשיכים לבשל עוד 5 שעות על LOW אש נמוכה.
4.מוציאים את הבצל ותפוא"ד לצלחת הגשה.
5.מגישים את המרק ומקשטים בפטרוזיליה טרייה
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון