הוראות הכנה
מרכיבים
1 בצל קצוץ
1 כף רסק עגבניות
1 בקבוק מיץ עגבניות
מים ( בכמות הבקבוק של מיץ העגבניות)
3-4 נתחי עוף מבושלים בנפרד במרק עוף חתוכים לחתיכות קטנות (לא חובה)
½ כוס אורז
¼ כפית פלפל שחור
1 כף אבקת מרק עוף
2-3 כפות סוכר
פטרוזיליה קצוצה(למי שאוהב)
אופן ההכנה
לטגן במעט שמן את הבצל עד שמזהיב להוסיף 1 כף רסק ולערבב להוסיף את מיץ העגבניות
ולהביא לרתיחה ראשונה בסיר מכוסה חלקית.
להוסיף מים , תבלינים והעוף החתוך להביא שוב לרתיחה ולבשל על אש בינונית כ-30 דקות.
להוסיף את האורז ולהמשיך לבשל עוד 15 דקות עד שהאורז רך. לכבות את האש ולהוסיף
פטרוזיליה קצוצה.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון