חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק עגבניות ופטריות מוקרם
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק עגבניות ופטריות מוקרם
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 קופסא גדולה עגבניות מרוסקות
1 קופסא פטריות שמפיניון חתוכות
1/2 מיכל שמנת בישול פרווה (אפשר גם מתוקה, אז המרק חלבי)
1 בצל גדול קצוץ דק
שמן לטיגון
מים
1 כוס אטריות דקיקות למרק
תבלינים ע"פ הטעם:מלח,פלפל,אורגנו,פפריקה,סלרי
גבעולי בצל ירוק לעיטור- לא הכרחי
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל במעט שמן עד שמתרכך מעט
מוסיפים את הפטריות ומטגנים שתי דקות נוספות.
שמים את העגבניות+שתי קופסאות של העגבניות מלאות במים.
מתבלים ומביאים לרתיחה.
מבשלים מכוסה על אש קטנה 20 דקות נוספות.
בחמש הדקות האחרונות מוסיפים את האטריות.
מכבים את האש,מוסיפים את השמנת ומערבבים היטב.
מגישים חם בעיטור בצל ירוק.
מגיש: בת-שבע
מקור: עצמי
שתף את המתכון