הוראות הכנה
מרכיבים
10 עגבניות חלוטות וקלופות חתוכות לרבעים
1 קופסא של עגבניות מרוסקות
½ כפית פלפל צ'ילי גרוס
2 כפות סוכר
¼ כפית פלפל שחור גרוס
1 כפית מלח
1 בצל חתוך גס
3 שיני שום
1 כפית אורגנו יבש
1 כוס מים
75 גרם ספגטי שבור לחתיכות קטנות
אופן ההכנה
מעבירים את כל החומרים לסיר מלבד המים והספגטי. מבשלים על אש נמוכה כחצי שעה להגרת הנוזלים מהעגבנייה וריכוך הבצל והשום. מעבירים את הכל לבלנדר וטוחנים (אם צריך אז בשני מקצים). מחזירים את המרק לסיר ומוסיפים את המים והפסטה. מבשלים כרבע שעה עד שהפסטה מתרככת.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון