הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג עגבניות חתוכות לרבעים
1 בצל אדום חתוך לרבעים
1 פלפל אדום גדול
4 שיני שום גדולות
2 כפיות מלח
2 כפות אורז
1 כפית פלפל שחור
¼ כפית טרגון יבש
½ כפית כורכום
אופן ההכנה
קולים את העגבניות, השום, הבצל והפלפל האדום על האש (גריל פחמים רצוי ובאם אין אז על אש גלויה בבית או מנגל ביתי) ומעבירים לבלנדר. מרסקים את הכל למחית אחידה ומעבירים לסיר עם עוד כחצי כוס מים. מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש. מוסיפים את האורז ושאר התבלינים ומבשלים עד שהאורז במרק מוכן.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון