חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק עגבניות עם פול טרי ושעועית ירוקה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק עגבניות עם פול טרי ושעועית ירוקה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 גזרים קלופים וחתוכים לקוביות בינוניות
1 תפו"א בינוני קלוף וחתוך לקוביות בינוניות
100 גרם שעועית ירוקה טריה חתוכה ל-3 כל מקל שעועית
זרעי פול מ-150-200 גרם פולי פול
חצי פלפל אדום חתוך לקוביות קטנות
חומוס מ-1 קופסת שימורי חומוס (או לחילופין 200 גרם חומוס שהושרה ללילה ובושל כשעתיים)
2 גבעולי סלרי קצוצים
1 בצל קטן קצוץ
2 שיני שום קצוצות
1 פלפל חריף קצוץ
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
חצי כוס שמיר קצוץ
2 כפות רסק עגבניות
1 קופסא של עגבניות מרוסקות בבזיליקום
3-4 עלי חרדל קצוצים
1 עלה מרווה קצוץ
4-5 עלי זעתר טריים קצוצים
4-5 עלי אורגנו טריים קצוצים
2 כפיות מלח
1 כף אבקת מרק עוף
מים
3-4 כפות שמן זית
אופן ההכנה
מחממים בסיר גדול את שמן הזית. מוסיפים את הבצל והסלרי ומטגנים עד שהבצל מזהיב מעט. מוסיפים את השום ופלפל הצ'ילי ומטגנים ביחד עוד כדקה. מוסיפים מים כדי שלושת רבעי גובה הסיר. מוסיפים את כל הירקות ומערבבים. מוסיפים את העגבניות המרוסקות, רסק העגבניות, המלח ואבקת המרק ומערבבים היטב. מביאים לרתיחה. מוסיפים את כל הירק ועשבי התיבול, מערבבים ומנמיכים את האש. מכסים את הסיר ומבשלים כך כארבעים דקות עד שלושת רבעי השעה.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון