הוראות הכנה
מרכיבים
2 כפות שמן זית
1 בצל קצוץ גס
2 שיני שום קצוצות
6 עגבניות בשלות קצוצות גס
3 כוסות מים מינרליים או מסוננים
מלח ופלפל שחור גרוס
¾ כוס קוסקוס מלא
1 כוס עלי תרד קצוצים גס
להגשה:
100 גרם גבינת פטה מפוררת גס
אופן ההכנה
מוסיפים שמן ובצל ולסיר מחומם ומאדים כ-5 דקות, עד שמתרכך.
מוסיפים שום, עגבניות ומים, מתבלים ומביאים לרתיחה.
מכסים, מנמיכים את הלהבה ומבשלים 10 דקות.
מוסיפים קוסקוס, מביאים שוב לרתיחה ומבשלים כ-5 דקות ללא כיסוי, עד שהקוסקוס מוכן. מכבים את האש.
מוסיפים תרד, טועמים ומתקנים תיבול.
מפזרים גבינת פטה ומגישים.
מגיש:
מקור: על השולחן
שתף את המתכון