הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג עגבניות בשלות מאוד ורכות
5 שיני שום
3 פלפלים אדומים מתוקים
מלח ופלפל
חצי כפית צ'ילי גרוס או טחון
2-3 כפות סוכר
4 גבעולי אורגנו טרי
ראש סלרי 1 בינוני חתוך לקוביות קטנות
1/4 כוס עראק {מה שיש בבית}
אופן ההכנה
יש לחרוך את העגבניות על הגריל בין 5 ל10 דקות ביחד עם השום והפלפל
לטחון את הכל בבלנדר עד למרקם הרצוי לכם .
לבשל בסיר כ15 דקות .לתבל ולהוסיף את הסלרי לעוד 10 דקות בישול
לאחר מכן להוסיף את העראק ולהסמיך {אם יש צורך} לבסוף להוסיף את עלי האורגנו קצוצים
מנה קלה להכנה וטעימה מאוד בתאבון!!!!!!!!!!!!!1
מגיש:
מקור: אילת
שתף את המתכון