חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק עדשים אדומות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק עדשים אדומות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג עדשים אדומות לאחר מיון ולאחר השריה של חצי שעה במים
½ ליטר ציר עוף
½ כרישה קצוצה דק
2 שיני שום קצוצות
½ פלפל צ'ילי חריף קצוץ
1 גזר חתוך לקוביות קטנות
1 תפוח אדמה חתוך לקוביות קטנות
50 גרם בייקון מעושן חתוך לקוביות קטנות
1 כף אבקת מרק עוף
1 כף שמן זית
מלח
פלפל
מים
אופן ההכנה
בסיר גדול מחממים את השמן. מוסיפים את הבייקון ולאחר חצי דקה מוסיפים את הכרישה, הצ'ילי והשום. מטגנים עד להשחמה של הכרישה. מוסיפים את שאר הירקות. ומטגנים כחצי דקה. מוסיפים את ציר העוף, אבקת המרק ומים כדי שלושת רבעי גובה הסיר. מוסיפים את העדשים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים על אש נמוכה, תוך ערבוב מדי פעם, במשך כשעה עד שכל העדשים נמסות והופכות למרק סמיך. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מגישים חם עם קרוטונים.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון