הוראות הכנה
מרכיבים
חצי קילו חתיכות בשר רצוי עם עצמות
חצי כוס אורז
3 כפות עדשים צהובים
מלח לימון לפי הטעם
מלח
חצי כפית פלפל שחור
כף אבקת מרק עוף
אופן ההכנה
בסיר גדול מכניסים את הבשר וממלאים במים כ-3/4 כמות
כשרותח מסירים את הקצף ומוסיפים את שאר החומרים
נותנים רתיחה טובה על אש בינונית כ-10 דקות אח"כ ממניחים לאש נמוכה
לשעה וחצי אפשר קצת יותר לקבלת סמיכות רצויה
יוצא מרק סמיך וטעים נהדר לאוכלו עם לחם ובצל ירוק
בתאבון
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון