הוראות הכנה
מרכיבים
מצרכים
½ - ¾ כוס עדשים אדומים
½ - ¾ כוס עדשים חומים
1 בצל יבש גדול
6-7 שיני שום
3 כפות אורז
1-2 כפות אבקת מרק עוף.
כמון
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
אופן ההכנה
לברר את העדשים לשטוף היטב את העדשים החומים יש להרתיח מעט.
לטגן את הבצל והשום מעט עד להזהבה להוסיף את העדשים לטבל מלח פלפל וכמון להוסיף את האבקת המרק והאורז
להוסיף 9 כוסות מים רתוחים לבשל בסיר לחץ כ-20 דקות
להוציא לסיר רגיל לתת רתיחה קלה .
מגיש:
מקור: נסיון אישי
שתף את המתכון