חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק עדשים ובצל בנוסח מסעדת נאגי אבו גוש (האסה עדס)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק עדשים סמיך מתובל בכמון עם בצל מקורמל, מטוגן עד מתוק פריך במיוחד. br
מרק עדשים ובצל בנוסח מסעדת נאגי אבו גוש (האסה עדס)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק עדשים סמיך מתובל בכמון עם בצל מקורמל, מטוגן עד מתוק פריך במיוחד. br
הוראות הכנה
מרכיבים
2.5 כוסות עדשים כתומים (שטופים סחוט)
6 כוסות מים
3 שיני שום
1 גזר בינוני, קצוץ
1 בצל גדול קצוץ
1 עגבניה גדולה קצוצה
2 כפות כמון
1 כף מלח
קמצוץ סוכר
בצל מטוגן
3 בצלים בינוניים, קצוצים לאורכם
שמן לטיגון
ציפוי
כמון תוספת
טוסט או לחם מטוגן (לחתוך קוביות, משולשים או לחם שטוח)
אופן ההכנה
1.לשטוף ולנקז העדשים, שוטפים וחותכים את הגזר, חותכים עגבניות ובצל.
2.לסיר בינוני מכניסים את הבצל, עגבניות, גזר, עדשים, שיני שום, מלח כמון
מוסיפים כ -6 כוסות מים רותחים. ומבשלים, עד שהעדשים נעשים נימוחים.
3.מניחים להתקרר, ובעזרת ממחה או בלנדר הופכים לפירה, להוסיף מים רותחים לעובי הרצוי, ומערבבים היטב.
4.קוצצים 3 בצלים דק לטבעות ולאורך, ומטגנים בשמן זית או חמאה תוך בחישה עד קבלת בצל מטוגן חום כהה.
5.מעבירים את המרק לצלחת הגשה ומפזרים כמון לקערה וכף של בצל מטוגן.
6.בעת ההגשה להוסיף לימון לסחוט
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון