הוראות הכנה
מרכיבים
בצל גדול קצוץ דק
2-3 שיני שום פרוסות דק
שתי כוסות עדשים
עגבנייה גדולה קצוצה לקוביות קטנות
שמן זית
מלח
פלפל
כמון
כוסברה
אופן ההכנה
מחממים שמן זית ומזהיבים בו בצל
מוסיפים את השום ומתגנים עוד כמה שניות
מוסיפים את העדשים ומתגנים עוד כשתי דקות.
מוסיפים מים - אני מוסיף בערך ליטר+-
מוסיפים את העגבנייה
מחכים שירתח ואז מוסיפים את התבלינים לפי הטעם.
אני מוסיף הרבה כמון - בערך כף גדושה.
מבשלים עד שהעדשים מתחילות להיתפרק משהו כמו 20 דקות
בשתי דקות האחרונות מוסיפים המון כוסברה
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון