חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק עדשים כתומות במיץ תפוזים וגינגר - מדהים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק עדשים אדומות סמיך ובטעם מעט שונה
מרק עדשים כתומות במיץ תפוזים וגינגר - מדהים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק עדשים אדומות סמיך ובטעם מעט שונה
הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים
כוס וחצי עדשים כתומים שרויים במים כ-3 שעות
1 בצל לבן פרוס לרצועות דקות
4 שיני שום
3 כוסות מים
1כוס מיץ תפוזים טבעי
2 כפיות ג'ינג'ר טרי מגורד
1 כפית אורגנו
1/2 כפית פלפל שחור גרוס עבה
3 כפות שמן זית
10 עלי נענע לקישוט /או כמה עלי סלרי
מלח לפי הטעם
אופן ההכנה
ההכנה
1. מטגנים את רצועות הבצל עד להזהבה מוסיפים את השום ואת הגינגר המגורד
פלפל שחור גרוס עבה והאורגנו ומטגנים כ 3 דקות נוספות
2. מסננים את העדשים,ומוסיפים לסירמבשלים עד לרתיחה, מנמיכים את האש
ומבשלים כ-15 דקות נוספות.
3. מעבירים חצי מהכמות למעבד מזון או בלנדר טוחנים ומחזירים לסיר
4. מבשלים עוד כ 5 דקות על אש נמוכה
מגישים חם ומקשטים או עם נענע או עלי סלרי.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: פיתוח עצמי
שתף את המתכון