הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים
כוס וחצי עדשים כתומים שרויים במים כ-3 שעות
1 בצל לבן פרוס לרצועות דקות
4 שיני שום
3 כוסות מים
1כוס מיץ תפוזים טבעי
2 כפיות ג'ינג'ר טרי מגורד
1 כפית אורגנו
1/2 כפית פלפל שחור גרוס עבה
3 כפות שמן זית
10 עלי נענע לקישוט /או כמה עלי סלרי
מלח לפי הטעם
אופן ההכנה
ההכנה
1. מטגנים את רצועות הבצל עד להזהבה מוסיפים את השום ואת הגינגר המגורד
פלפל שחור גרוס עבה והאורגנו ומטגנים כ 3 דקות נוספות
2. מסננים את העדשים,ומוסיפים לסירמבשלים עד לרתיחה, מנמיכים את האש
ומבשלים כ-15 דקות נוספות.
3. מעבירים חצי מהכמות למעבד מזון או בלנדר טוחנים ומחזירים לסיר
4. מבשלים עוד כ 5 דקות על אש נמוכה
מגישים חם ומקשטים או עם נענע או עלי סלרי.
מגיש:
מקור: פיתוח עצמי
שתף את המתכון