חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק עדשים כתומות טעים ומשביע
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק טבעוני טעים מאד, ששילוב החומרים והתבלינים בתוכו brיוצר מנה משביעה ומחממת
מרק עדשים כתומות טעים ומשביע
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק טבעוני טעים מאד, ששילוב החומרים והתבלינים בתוכו brיוצר מנה משביעה ומחממת
הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס עדשים כתומות
5 כוסות מים
מעט שמן לטיגון
1 בצל גדול
1 עגבנייה גדולה
כפית מלח
כפית פפריקה מתוקה
כפית אבקת קארי
חצי כפית כורכום
רבע כפית פלפל שחור
3 שיני שום כתושות
מיץ מלימון אחד
חצי כוס עלי כוסברה
אופן ההכנה
מבשלים את העדשים בסיר מכוסה עם המים, עד לרתיחה.
מנמיכים את האש ומבשלים 15 דקות נוספות.
בינתיים...
קוצצים את הבצל ומטגנים אותו בשמן במחבת
שולקים את העגבנייה, מקלפים אותה, קוצצים לחתיכות קטנות ומוסיפים לבצל.
מוסיפים את כל התבלינים ומערבבים.
אם מתייבש, אפשר להוסיף קצת מים.
כשהעדשים מסיימים את בישולם, מוסיפים לסיר את תערובת הבצל, ומערבבים.
מוסיפים את הכוסברה, השום ומיץ הלימון ומערבבים.
* מי שרוצה - יכול להחליף את הכוסברה בפטרוזיליה, את הכורכום בכמון...
ואם תשתמשו רק ב-3 כוסות המים לבישול העדשים, תוכלו להשתמש בזה כתבשיל שניתן לאכול עם אורז.
ב ת י א ב ו ן !
מגיש: kalla
מקור:
שתף את המתכון