הוראות הכנה
מרכיבים
1 כף שמן זית
1 בצל בינוני קצוץ
4 שיני שום קצוצות
3 גזרים גדולים פרוסים דק
225 גר' עדשים כתומות שטופות וברורות (אין צורך להשרות)
1.5 ליטר מים רותחים (-+)
2 כפות אבקת מרק בטעם עוף
1 כף שטוחה מלח
פלפל שחור גרוס
4 חופנים אטריות ביצים דקות
2 כפות כוסברה קצוצה (ולמי שלא אוהב: פטרוזיליה קצוצה)
אופן ההכנה
1. לטגן בשמן זית בצל, שום, גזר עד לשקיפות והברקה.
2. להוסיף עדשים.
3. להוסיף מים+מל"פ+אבקת מרק.
4. להביא לרתיחה ועל אש קטנה - כחצי שעה.
5. לרסק מעט במערבל ידני.
6. להוסיף אטריות לא מבושלות ולבשל יחד כ- 5 דקות
7. מכבים אש, מוסיפים כוסברה מערבבים ויש!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון