הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס עדשים ירוקות
1 כוס עדשים כתומות
1 בצל בינוני קצוץ
2 שיני שום קצוצות גס
1 בטטה בגודל בינוני חתוך לקוביות 1X1 סמ"ר
41 כוס שמן זית
1 כפית זרעי כוסברה
2 כפות אבקת מרק עוף
1 כפית קארי
מלח
פלפל שחור גרוס טרי
4 כוסות מים רתוחים
אופן ההכנה
מטגנים קלות בשמן הזית את הבצל,
מוסיפים את זרעי הכוסברה וממשיכים לטגן.
מוסיפים את קוביות הבטטה והשום.
וממשיכים לטגן מספר דקות.
מוסיפים את המים והעדשים התבלינים ומלח לפי הטעם.
מביאים לרתיחה מנמיכים את הלהבה ומבשלים עוד 30 דקות,
אם הרוטב סמיך מידי מוסיפים מים רתוחים ומתבלים לפי הצורך,
בתאבון.
אלי גרשון...
מגיש:
מקור: אלי גרשון
שתף את המתכון