חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק עדשים מעדן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק עדשים מעדן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס עדשים ירוקות
1 כוס עדשים כתומות
1 בצל בינוני קצוץ
2 שיני שום קצוצות גס
1 בטטה בגודל בינוני חתוך לקוביות 1X1 סמ"ר
41 כוס שמן זית
1 כפית זרעי כוסברה
2 כפות אבקת מרק עוף
1 כפית קארי
מלח
פלפל שחור גרוס טרי
4 כוסות מים רתוחים
אופן ההכנה
מטגנים קלות בשמן הזית את הבצל,
מוסיפים את זרעי הכוסברה וממשיכים לטגן.
מוסיפים את קוביות הבטטה והשום.
וממשיכים לטגן מספר דקות.
מוסיפים את המים והעדשים התבלינים ומלח לפי הטעם.
מביאים לרתיחה מנמיכים את הלהבה ומבשלים עוד 30 דקות,
אם הרוטב סמיך מידי מוסיפים מים רתוחים ומתבלים לפי הצורך,
בתאבון.
אלי גרשון...
מגיש: elig
מקור: אלי גרשון
שתף את המתכון