הוראות הכנה
מרכיבים
6 כוסות מרק עוף צח
כף רוטב סויה
כף וחצי סוכר
חצי כפית זנגביל [ אבקה ]
כף קורנפלור
2 בצלים ירוקים
להכנת הבשר והירקות:
2 גזרים חתוכים לקוביות
2 גבעולי סלרי
2 ראשי לפת חתוכים לקוביות קטנות
תפוח אדמה חתוך לקוביות קטנות
רבע קילו חזה עוף חתוך לקוביות קטנות
אופן ההכנה
מחממים שמן בסיר מוסיפים את הגזר הסלרי הלפת ותפוחי האדמה מאדים כ 4 דקות מוסיפים את העוף ומאדים כ 4 דקות נוספות
מעבירים לסיר יחד עם המרק וכל החומרים להוציא הקורנפלור והבצל הירוק מערבבים היטב ומבשלים בהרתחה כ 15 דקות
מדללים את הקורנפלור בקצת מים למניעת גושים ומעברים לסיר המרק
יוצקים לצלחות הגשה ומעטרים בבצל ירוק
מגיש:
מקור: ענת רוטמן
שתף את המתכון