חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק עוף יפני עם ירקות ואטריות שעועית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק עוף יפני עם ירקות ואטריות שעועית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
200 גרם חזה עוף פרוס לרצועות דקות
חצי כוס רוטב סויה
מעט שמן שומשום
2 בצלים ירוקים פרוסים גס ומופרדים לחלק לבן וירוק
2 שיני שום קצוצות דק
2 ס"מ שורש זנגביל קצוץ דק
1 גזר חתוך לרצועות
200 גרם פטריות שמפיניון (או שיטאקי) פרוסות
חצי פלפל אדום פרוס דק
חצי פלפל צ'ילי קצוץ דק
100 גרם אטריות שעועית
מעט שצן לטיגון (ככף וחצי)
אופן ההכנה
במחבת רחבה מחממים מעט שמן שומשום. מטגנים קלות את העוף לסגירה מעל הכיוונים ומוסיפים מחצית מכמות הסויה. מצמצמים מעט את הסויה תוך ערבוב מכבים ומניחים בצד לצינון.
בסיר גדול מחממים מעט שמן. מוסיפים את החלק הלבן של הבצל הירוק, השום, הזנגביל והצ'ילי ומערבבים היטב. מוסיפים את הגזר והפלפל ושוב מערבבים. מוסיפים מים כדי מחצית גובה הסיר. מוסיפים את יתרת הסויה ואת העוף מהמחבת יחד עם כל נוזלי המחבת. מערבבים היטב ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש, מוסיפים את החלק הירוק של הבצל ואת האטריות לבישול של בין שלוש לחמש דקות. מכבים ומגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון