חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק עוף מזרח אירופה (אשכנזי) אנטיביוטיקה של הטבע
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

באמריקה עשו על המרק הזה מחקר וגילו , את מה שידוע מדורי דורות ליהדות האשכנזית, brשבמרק יש אנטיביוטיקה טבעית המרפא מצינון, שפעת וכאבי בטן ושאר מכאובים.
מרק עוף מזרח אירופה (אשכנזי) אנטיביוטיקה של הטבע
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

באמריקה עשו על המרק הזה מחקר וגילו , את מה שידוע מדורי דורות ליהדות האשכנזית, brשבמרק יש אנטיביוטיקה טבעית המרפא מצינון, שפעת וכאבי בטן ושאר מכאובים.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 עוף צעיר פרוס לחלקים (אפשר לבשל שלם)
2-3 גזרים קלופים חתוכים לרבעים גדולים
1 לפת מקולפת פרוסה לרבעים
4-5 גבעולי כרפס
1/2 שורש כרפס מקולף וחתוך לרבעים
1 בצל נקי וחתוך לרבעים
4-5 שיניי שום
1/4 כרוב חתוך לפרוסות עבות
צרור קטן של פטרוזליה ושמיר עלי דפנה קשורים לצרור
2 כפות אבקת מרק בטעם עוף, מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
מים לפי גודל הסיר.
אטריות ביצים דקות או בנוניות מבושל לפי הוראות היצרן
אופן ההכנה
מנקים היטב את העוף מנוצות ושומנים מיותרים (אפשר לבשל ללא העור)
שוטפים את הירקות ומקלפים.
בתוך סיר גבוה לפחות 4 ליטר, שמים את כל מרכיבי המרק והמים (חוץ מהתבלינים והאטריות)
מרתיחים על אש גבוה, מסירים את השומן שצף על פני המרק.
מוסיפים את אבקת המרק המלח ופלפל לפי הטעם מבשלים כשעה עד שהעוף מבושל והגזר רך
הגשה: שמים בצלחת קצת איטריות מבושלים יוצקים את המרק מעל ומגישים מיד.
לילדים אפשר להוסיף במקום איטריות שקדי מרק.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון