הוראות הכנה
מרכיבים
5 ס"מ גלינגל טרי קצוץ דק
2 כוסות חלב קוקוס
1 כוס ציר מרק עוף
3 פיסות חזה עוף חתוך לקוביות גדולות
1-2 כפיות פלפלים אדומים חריפים קצוצים דק מאוד
2 כפות מי דגים
1 כפית סוכר חום
¼ כוס עלי כוסברה
אופן ההכנה
מרתיחים בסיר את חלב הקוקוס, הגלינגל וציר המרק.
מבשלים כ- 10 דקות על חום נמוך ללא מכסה.
מוסיפים את העוף, הפלפלים החריפים ומבשלים כ- 8 דקות נוספות.
מוסיפים את מי הדגים.
מוסיפים את עלי הכוסברה ומגישים מייד.
מקשטים בכמה עלי כוסברה טריים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון