חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק עוף עם חלב קוקוס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק עוף עם חלב קוקוס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
560-700 גרם חזה עוף טרי
6 כוסות מרק עוף
2 פלפלי צ’ילי נקיים מגרעינים וקצוצים
1 גבעול למון גראס מעוך
1 כף ג’ינג’ר מגורר טרי
2 כוסות חלב קוקוס
100 גרם פטריות שיטאקי חתוכות
2 גבעולי באק צ’וי חתוכים לרצועות
1 כף מיץ לימון טרי מלח ופלפל שחור טחון טרי לקישוט: עלי כוסברה ובזיליקום קצוצים
אופן ההכנה
מחממים גריל או מחבת צלייה, וצולים את חזות העוף כ-10 דקות עד שהם שחומים וגם עשויים מבפנים. בודקים לפי הגוון — הוא חייב להיות לבן ולא ורוד. מצננים וחותכים לרצועות.
מביאים את המרק לרתיחה עם צ’ילי, למון גראס וג’ינג’ר. מבשלים על אש קטנה 5 דקות.
מוציאים את הלמון גראס מהמרק ומוסיפים חלב קוקוס, את רצועות העוף, פטריות, באק צ'וי ומיץ לימון. מבשלים 3 דקות, עד שהמרק על סף רתיחה והעוף מתחמם. מתקנים תיבול עם מלח ופלפל.
מגישים עם עלי כוסברה ובזיליקום קצוצים.
מגיש: anatov
מקור:
שתף את המתכון