הוראות הכנה
מרכיבים
1-2 כנפי עוף או כל מיני עצמות עוף או גרונות
1 כף אבקת מרק עוף
1 בצל חתוך לרבעים
1 עגבניה חתוכה לרבעים
חצי חבילה שמיר
חצי חבילה פטרוזיליה
1 כפית חוויאג' למרק
1 כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
2 גזרים קלופים ופרוסים לטבעות בינוניות
מעט שמן
אופן ההכנה
בסיר רחב מחממים שמן. מוסיפים את הבצלים ומקפיצים כחצי דקה. מוסיפים את הגזרים ומקפיצים חצי דקה נוספת. מוסיפים את העוף, ומים כדי שלושת רבעי גובה הסיר. מוסיפים את אבקת המרק, החוויאג', המלח והפלפל. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומוסיפים את השמיר והפטרוזיליה (גבעולים שלמים) והעגבניה.
מבשלים ביחד כחצי שעה.
מגישים חם מרק צח עם מעט גזר בפנים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון