חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק עוף פשוט וטעים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק עוף פשוט וטעים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1-2 כנפי עוף או כל מיני עצמות עוף או גרונות
1 כף אבקת מרק עוף
1 בצל חתוך לרבעים
1 עגבניה חתוכה לרבעים
חצי חבילה שמיר
חצי חבילה פטרוזיליה
1 כפית חוויאג' למרק
1 כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
2 גזרים קלופים ופרוסים לטבעות בינוניות
מעט שמן
אופן ההכנה
בסיר רחב מחממים שמן. מוסיפים את הבצלים ומקפיצים כחצי דקה. מוסיפים את הגזרים ומקפיצים חצי דקה נוספת. מוסיפים את העוף, ומים כדי שלושת רבעי גובה הסיר. מוסיפים את אבקת המרק, החוויאג', המלח והפלפל. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומוסיפים את השמיר והפטרוזיליה (גבעולים שלמים) והעגבניה.
מבשלים ביחד כחצי שעה.
מגישים חם מרק צח עם מעט גזר בפנים.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון