חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק עוף צח עם לוקשיין וקרעפלך במילוי עוף ובצל ירוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק העוף והבצקניות ספינת הדגל של יוצאי עדות אשכנז מכיל טונות של אנטיביטיקה טבעית brעדין ערב לחיך חגיגי וצבעוני וממכר לכל מי שמתוודע אליו
מרק עוף צח עם לוקשיין וקרעפלך במילוי עוף ובצל ירוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק העוף והבצקניות ספינת הדגל של יוצאי עדות אשכנז מכיל טונות של אנטיביטיקה טבעית brעדין ערב לחיך חגיגי וצבעוני וממכר לכל מי שמתוודע אליו
הוראות הכנה
מרכיבים
למרק עוף -
1 - עוף שלם מחולק
חצי קילו עצמות בקר
4 - ליטר מים
2 גזרים
2 בצלים
1 תפו"א
צרור שמיר
צרור פטרוזיליה
צרור עלי סלרי
1 שורש
כף אבקת מרק עוף אמיתי
מלח לפי הטעם
לקרפעלך (כיסונים)
בצק-
1קילו קמח
2 תפו"א עשויים כמחית
4 ביצים
מלח לפי הטעם
חצי כוס שמן
למילוי -
חצי קילו פרגיות עוף (עם שומן בלי עור)
100 גרם כבד עוף
5 גבעולי בצל ירוק
רבע כפית פלפל שחור
חצי כפית מלח
רבע כפית פפריקה מתוקה
אופן ההכנה
הכנת המרק -
1.את העוף והעצמות מבשלים בתוך סיר עם מים עד למצב רתיחה. בסיום ההרתחה מוציאים את התכולה ושופכים את המים.
2.מוסיפים מים חדשים מכניסים את העוף והעצמות ומניחים שוב על האש. כעבור חצי שעה מוסיפים את שאר הרכיבים (אחרי שניקינו וקצצנו אותם לפי בחירה) וממשיכים לבשל כ- 45 דקות
3. מסננים את המרק, וממשיכים לצמצם על אש נמוכה למשך עוד חצי שעה. מספר דקות לפני הוספת הקרעפלך מוסיפים למרק את הלוקשן (אטריות ביצים).
הכנת הקרפעלך - בצקניות
1. מערבבים את כל המרכיבים יחד ולשים עד שנוצרת עיסה אחידה. מעבירים לקערה. מכסים במגבת ומניחים במקרר לנוח למשך שעתיים.
מילוי-
1.ממיסים את שומן הפרגית על מחבת. מוסיפים את הפרגיות הכבד והבצל הירוק הקצוץ ומטגנים על אש נמוכה עד לדרגת מדיום וול.
2.מקררים למשך שעה ומקצצים גס בעזרת סכין קצבים.
הרכבת הקרפעלך - בצקניות
1.את הבצק מרדדים על משטח מקומח ובעזרת כוס יוצרים עיגולים. את העיגולים ממלאים במילוי שהכנו וסוגרים בזהירות עם לחיצות קלות בקצוות הבצק. לאחר מכן מבשלים כ – 15 ד' במים רותחים עם מעט מלח ומעט שמן
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: מסעדת סנדר
שתף את המתכון