חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק עוף קלאסי עם נגיעה מודרנית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק עוף קלאסי עם נגיעה מודרנית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
6 שוקיים עוף
1 כוס ציר עוף
1 בצל חתוך לארבע
1 עגבנייה חתוכה לארבע
2 גזרים פרוסים
1 גבעול סלרי פרוס
¼ כוס עלי סלרי קצוצים
½ כוס פטרוזיליה קצוצה
½ כוס כוסברה קצוצה
½ כוס שמיר קצוץ
2 כפות שמן
2 כפות אבקת מרק עוף
¼ כפית זעפרן
2 כפות חומץ
מים
מלח ופלפל
אופן ההכנה
בסיר גדול מחממים את השמן. מוסיפים את השוקיים ולאחר הזהבה קלה מוציאים אותן. מכניסים לסיר את הבצל, הגזר וגבעול הסלרי ומטגנים-מערבבים ביחד כשלוש דקות. מוסיפים בחזרה את השוקיים.
לאחר דקה מוסיפים את ציר העוף, המים ואבקת המרק ומביאים לרתיחה. מוסיפים את העגבנייה ומנמיכים את האש לבישול של כשעה.
שמים את הזעפרן בכלי קטן יחד עם החומץ למשך כחצי שעה.
לאחר חצי שעה של בישול מוסיפים את הזעפרן עם החומץ לסיר. לאחר רבע שעה נוספת מוסיפים את עלי הסלרי, הפטרוזיליה, הכוסברה והשמיר. מתקנים תיבול עם מלח ופלפל.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון