הוראות הכנה
מרכיבים
4כרעי עוף מפורקים
2 כפות חוייג` למרק
2כפות מרק עוף פרווה
מלח לפי הטעם (זהירות א. המרק מלוחה דיה)
בצל גדול חתוך לשניים
2גזר חתוך
2 קישואים-לא חובה
3תפוח אדמה חצוי שניים
2 כפות שמן קנולה או אחר
אופן ההכנה
1. בסיר גדול לשים שמן וחוייג` ואת שאר החומרים ומאדים על אש בינונית
עד שכל הירקות והעוף יצהיבו.להפוך מידי פעם.
2. מוסיפים מים עד לכיסוי העוף, 2 כפות מרק עוף, 1 עגבניה גדולה ואדומה חתוכה לארבע
ומבשלים כשעה להוסיף מים אם צריך.
3. מוסיפים חצי חבילה קוזברה קצוצה, 2 שיני שום מעוכות
להמשיך לבשל עוד כ-10 דקות.
מגיש:
מקור: אלונה AL 55 צילומים קיצי
שתף את המתכון