חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק פול טרי ירוק מסורתי לליל הסדר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק פול טרי ירוק מסורתי לליל הסדר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילת סלרי אמריקאי
2 לפתות
4 כרישות
2 בצלים
3 תפוחי אדמה
1 שורש סלרי
1 צרור פטרוזיליה קצוצה
3 גזרים
1 חבילה בצל ירוק
10 שיני שום
1 ק"ג פול ירוק טרי
1 כף כמון
1 כף כורכום
1 כפית פלפל שחור
1 כף מלח גס
1 כף שמן זית
3-4 ליטרים של מים
אופן ההכנה
שוטפים היטב את כל הירקות והעלים וקוצצים דק (למעט הפול) ומאדים בסיר עם שמן הזית למספר דקות. מוסיפים את הפול והמים עם התבלינים (למעט הפטרוזיליה והכוסברה), מכסים את הסיר ומבשלים כשעה וחצי. לפני סוף הבישול מוסיפים את הפטרוזיליה והכוסברה ומגישים.
מגיש: dylam
מקור: אביטל סבג-חורש למגזין גורמה של את
שתף את המתכון