הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילת סלרי אמריקאי
2 לפתות
4 כרישות
2 בצלים
3 תפוחי אדמה
1 שורש סלרי
1 צרור פטרוזיליה קצוצה
3 גזרים
1 חבילה בצל ירוק
10 שיני שום
1 ק"ג פול ירוק טרי
1 כף כמון
1 כף כורכום
1 כפית פלפל שחור
1 כף מלח גס
1 כף שמן זית
3-4 ליטרים של מים
אופן ההכנה
שוטפים היטב את כל הירקות והעלים וקוצצים דק (למעט הפול) ומאדים בסיר עם שמן הזית למספר דקות. מוסיפים את הפול והמים עם התבלינים (למעט הפטרוזיליה והכוסברה), מכסים את הסיר ומבשלים כשעה וחצי. לפני סוף הבישול מוסיפים את הפטרוזיליה והכוסברה ומגישים.
מגיש:
מקור: אביטל סבג-חורש למגזין גורמה של את
שתף את המתכון