חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק פטריות ותפו"א
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק בסיסי קל להכנה ומאוד טעים. brאפשר להשתמש במספר סוגים של פטריות לפי הטעם br br
מרק פטריות ותפו"א
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק בסיסי קל להכנה ומאוד טעים. brאפשר להשתמש במספר סוגים של פטריות לפי הטעם br br
הוראות הכנה
מרכיבים
2 סלסלות פטריות שמפניון פרוסות
4 תפו"א קלופים וחתוכים לקוביות קטנות
4 שיני שום כתושות
מלח
פלפל שחור
אבקת מרק פטריות
5-6 כוסות מים
אופן ההכנה
בסיר לחמם 2 כפות שמן ולטגן את הפטריות כ-5 דקות.
להוסיף שום כתוש לערבב יחד כדקה, להוסיף את קוביות תפוחי-האדמה, לטגן יחד
מס' דקות.
להוסיף מים כ-3/4 מגובה הסיר, לתבל במלח ,פלפל שחור ואבקת מרק פטריות, להתחיל
עם מעט תבלינים ולשפר טעם, עד שמגיעים לטעם הרצוי.
להביא לרתיחה, להנמיך לאש בינונית ולהמשיך לבשל כחצי שעה נוספת.
מגיש: ronitd
מקור:
שתף את המתכון