הוראות הכנה
מרכיבים
2 סלסלות פטריות שמפניון פרוסות
4 תפו"א קלופים וחתוכים לקוביות קטנות
4 שיני שום כתושות
מלח
פלפל שחור
אבקת מרק פטריות
5-6 כוסות מים
אופן ההכנה
בסיר לחמם 2 כפות שמן ולטגן את הפטריות כ-5 דקות.
להוסיף שום כתוש לערבב יחד כדקה, להוסיף את קוביות תפוחי-האדמה, לטגן יחד
מס' דקות.
להוסיף מים כ-3/4 מגובה הסיר, לתבל במלח ,פלפל שחור ואבקת מרק פטריות, להתחיל
עם מעט תבלינים ולשפר טעם, עד שמגיעים לטעם הרצוי.
להביא לרתיחה, להנמיך לאש בינונית ולהמשיך לבשל כחצי שעה נוספת.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון