הוראות הכנה
מרכיבים
1-תפוח עץ
2-אגסים
4-אפרסקים
6-שזיפים מסוגים שונים
4-משמשים
1-כוס סוכר
2-פרוסות דקות לימון
2-כפיות ג'לי תות שדה
3-ליטר מים
אופן ההכנה
לשטוף היטב את הפירות ולהכניס לסיר שמכיל 5 ליטר.
להוסיף מים ולבשל שעה על להבה בינונית.
להוסיף סוכר, פרוסות לימון וג'לי תות שדה.
לבשל עוד 10 דקות ולצנן.
להעביר לכלי מיוחד ויפה ולהוסיף גם חלק מפירות מבושלים.
לצנן במקרר כ 3 שעות לפני ההגשה.
שנה מתוקה וחג שמח.
מגיש:
מקור: ביתי
שתף את המתכון
