הוראות הכנה
מרכיבים
2 פלפלים אדומים חצויים
2 פלפלים צהובים חצויים
¼ כרוב גדול פרוס
1 כפית ממרח קארי מתון
2 עגבניות קלופות ונקיות מגרעינים
1 ליטר מים
1 בצל גדול חתוך גס
2 שיני שום קצוצות
1 כף רוטב צ'ילי מתוק
2 כפות שמן
מלח ופלפל
אופן ההכנה
מנקים את הגרעינים מהפלפלים וקולים אותם בתנור בחום גבוה עם צד הקליפה כלפי מעלה. קולפים את הקליפה מהפלפלים וחותכים אותם גס.
מחממים שמן בסיר גדול. מוסיפים את השום והקארי ומערבבים יחד כדקה. מוסיפים את הבצל ומטגנים להזהבה קלה של הבצל. מוסיפים את הפלפלים, העגבניות והכרוב ומערבבים היטב ביחד. מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים בסיר מכוסה כעשרים דקות. מתקנים תיבול עם מלח ופלפל.
טוחנים את תכולת הסיר בעזרת ממחה ידני לקבלת מרקם חלק ואחיד. מבשלים שוב על אש נמוכה כחמש דקות. מכבים את האש ומוסיפים את הצ'ילי המתוק. מערבבים ומגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון