הוראות הכנה
מרכיבים
¼ ק"ג בשר בקר (מסוג שפונדרה אן דומה) או עוף מחולק ל-5 חלקים
2 קישואים
2 גזרים
1 תפוח אדמה בינוני
1 עגבנייה בינונית
1 בצל
1 כוס פריקה
כפית מלח
½ כפית פלפל שחור טחון
כף מרגרינה
7 כוסות מים רותחים
סיר בישול
אופן ההכנה
1. שוטפים ומסננים את ה"פריקה"
2. מנקים וקולפים את כל הירקות, כולל העגבנייה, חותכים לריבועים קטנים
3. מטגנים קלות בסיר את כל הירקות עם המרגרינה (כ-2 דקות)
4. מוסיפים את הבשר (או העוף) ומשחימים
5. מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה על אש גבוהה
6. מוסיפים את הפריקה, המלח והפלפל
7. מכסים את הסיר, מבשלים כ-40 דקות על אש נמוכה
8. מגישים חם
9. בתאבון
מגיש:
מקור: נוואל אבו-גוש
שתף את המתכון