חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק צ'ורבה רומני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

החומרים הם בערך לפי העין תמיד אפשר להוסיף בכמות הירק או להוריד לפי הטעם.
מרק צ'ורבה רומני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

החומרים הם בערך לפי העין תמיד אפשר להוסיף בכמות הירק או להוריד לפי הטעם.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג בשר בקר עם עצם קוביות גדולות
1 בצל קצוץ
3 תפו"א קוביות גדולות
¼ כרוב ירוק קצוץ גס
2-3 גזרים טבעות
2 גמבה או פלפל אדום קצוץ לקוביות קטנות ביותר
2- שיני שום
1 קופסא כרוב כבוש
2-3 עגבניות רכות לבישול ללא הקליפה מגורדות
1-2 כף רסק עגבניות
½ כוס אורז לא חייב
מלח , פלפל שחור
2-3 עלי דפנה
4-5 פלפל אנגלי
קצת סוכר להדגיש את החומץ שבמרק (לא חובה)
קצת שמן
מים
אופן ההכנה
לטגן קלות את הבשר בשמן מכל הצדדים.
להוסיף לטיגון את כל הירקות להמשיך לערבב.
להוסיף את המים ,הכרוב הכבוש, העגבניות ושאר התבלינים. להרתיח את המרק.
לטעום ,אם חסר חומץ, אפשר להוסיף לפי הטעם לבשל כשעה וחצי ולהוסיף
את האורז לבישול (המרק לא צריך לצאת סמיך). להוסיף מים רותחים, במידת הצורך.
לטעום ולהוסיף לפי הטעם האישי. המרק צריך לצאת חמוץ מהכרוב והחומץ.
לבשל עד שהבשר יתרכך וירד מהעצם. (אפשר במקום בקר לשים גרונות של הודו)
אפשר לותר על האורז.
מגיש: shoshig
מקור: רומני
שתף את המתכון