חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק קוקוס ועוף תאילנדי (טום קא גאי)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק קוקוס ועוף תאילנדי (טום קא גאי)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
300 גרם רצועות חזה עוף טרי
400 מ"ל חלב קוקוס
½ כוס מים
3 גבעולי למונגראס
7 עגבניות שרי חצויות
7 פטריות שמפיניון טריות חצויות
1 כף מיץ לימון
1 כפית סוכר
1 כפית סויה בהירה
מלח ופלפל
פלפל שאטה חריף יבש (לקישוט)
אופן ההכנה
מבשלים את חלה הקוקוס, המים והלמונגראס במשך כחמש דקות על אש גבוהה. מוסיפים את העוף ומבשלים כשבע דקות נוספות (או עד שהעוף מוכן). מוסיפים את יתר המרכיבים (למעט פלפל השאטה) ומבשלים כשלוש דקות נוספות. מקשטים בפלפל השאטה ומגישים חם.
מגיש: dylam
מקור: מסעדת שנגרילה - כפי שהתפרסם בעיתון טעם העיר בסמוך לאירוע
שתף את המתכון