חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק קציצות רוסי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק קציצות רוסי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
חצי ק"ג בשר בקר טחון
1 שקית (10 גרם) אבקת אפיה
2 כפות אורז
חצי בצל קצוץ
חצי בצל חתוך לשניים
1 ביצה
חצי שן שום קצוצה
חצי שן שום חצויה
3 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות בינוניות
1 גזר פרוס גס
מלח
1 כפית פלפל לבן
2 כפות שמן
אופן ההכנה
מערבבים בקערה את הבשר, האורז, הבצל הקצוץ, השום הקצוץ, הביצה, מעט מלח ואבקת האפיה. מחממים בסיר את השמן ומטגנים את הבצל והשום כשתי דקות. מוסיפים את הגזר ותפוחי האדמה ומערבבים היטב כשתי דקות ביחד. מוסיפים מים כדי שלושת רבעי גובה הסיר. יוצרים קציצות מהבשר ומניחים בסיר בזהירות. מביאים לרתיחה. מוסיפים ככפית מלח ואת הפלפל הלבן, מערבבים, מנמיכים את האש ומבשלים כשלושים וחמש דקות עד ארבעים דקות.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון