חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק קרופניק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק קרופניק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 בצל, קצוץ
1 סלסילה פטריות שמפיניון, קצוצות
2 גזרים, מגוררים בפומפייה
1 חבילה קטנה (100 גרם) של גריסי פנינה
3 פטריות "שיטאקי" יבשות
1 כפית פפריקה מתוקה
3 כפות רוטב סויה
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
1. מניחים את הפטריות היבשות בקערה קטנה ומוסיפים כוס מים רותחים.
2. מחממים מעט שמן בסיר גדול (שיספיק לכל המרק) ומטגנים את הבצל עד שהוא נעשה שקוף.
3. מוסיפים את הגזר וממשיכים לטגן עוד שתי דקות. מוציאים את הפטריות היבשות - ולא שופכים את המים. קוצצים את הפטריות ומוסיפים אותן ואת פטריות השמפיניון לסיר.
4. מטגנים יחד עוד 2-3 דקות.
5. יוצקים לסיר את מי ההשריה של הפטריות ואת הגריסים, מוסיפים ½1 ליטר מים ואת התבלינים ומרתיחים.
6. מבשלים על אש בינונית 30 דקות עד שעה, עד שהגריסים מבושלים. אם צריך מוסיפים עוד מים ותבלינים לפי הטעם.
מגיש: רוירן
מקור:
שתף את המתכון