הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג בטטות
1 ליטר מרק עוף מוכן מאבקה
1 בצל גדול
2 שיני שום כתושות
מעט שמן זית
פלפל שחור גרוס
מלח
2 עלי דפנה
אופציה: 1/2 מיכל שמנת לבישול השף הלבן
אופן ההכנה
קולפים את הבטטות וחותכים לקוביות גדולות.
קוצצים את הבצל ומטגנים בשמן זית עד שנעשה שקוף. מוסיפים את השום והבטטות ומטגנים כמה דקות.
מוסיפים את המרק והתבלינים ומבשלים על אש בינונית עד שהבטטות מתרככות.
מוציאים את הבטטות למעבד מזון ומרסקים למחית חלקה. מחזירים את המחית לנוזלי המרק ומבשלים עד שחם. טועמים ומתקנים תיבול. אם צריך, מוסיפים עוד מים רותחים כדי לדלל את המרק.
.
מגיש:
מקור: ענבל ברנר
שתף את המתכון