חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק קרם בטטות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק קרם בטטות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג בטטות
1 ליטר מרק עוף מוכן מאבקה
1 בצל גדול
2 שיני שום כתושות
מעט שמן זית
פלפל שחור גרוס
מלח
2 עלי דפנה
אופציה: 1/2 מיכל שמנת לבישול השף הלבן
אופן ההכנה
קולפים את הבטטות וחותכים לקוביות גדולות.
קוצצים את הבצל ומטגנים בשמן זית עד שנעשה שקוף. מוסיפים את השום והבטטות ומטגנים כמה דקות.
מוסיפים את המרק והתבלינים ומבשלים על אש בינונית עד שהבטטות מתרככות.
מוציאים את הבטטות למעבד מזון ומרסקים למחית חלקה. מחזירים את המחית לנוזלי המרק ומבשלים עד שחם. טועמים ומתקנים תיבול. אם צריך, מוסיפים עוד מים רותחים כדי לדלל את המרק.
.
מגיש: mellow
מקור: ענבל ברנר
שתף את המתכון